Fashion

Blootbloopers Indiase Fashion Week

Oeps!

Carol Gracias herstelt het snel!

Gauhar Khan (tijdens een eerdere show)

Natuurlijk: shit happens. Maar dat uitgerekend in een conservatief land als India de jurk van model Carol Gracias het laat afweten, waardoor ze poedeltjenaakt (van boven welteverstaan) op de catwalk stond… Tijdens de show van ontwerper Bennu Sehgall lieten de bandjes van de goudgroene halterjurk los. Carol trok de jurk razendsnel weer omhoog maar de genante actie was helaas al door de aanwezige media vastgelegd.

Er volgde later in de week nog een tweede blootblunder. Voormalig miss India Gauhar Khan had de pech dat de rits van haar rokje het begaf, midden op de catwalk. Iedereen had vervolgens onbeperkt uitzicht op haar billenlandschap!

Van beide incidenten gaan beelden in MMS-clips, video-opnames en fotomateriaal de wereld over. Mensen uit de Indiase mode-industrie zijn daar behoorlijk kwaad over. “Er gebeuren wel vaker dit soort dingen bij shows, daarom hoeven de twee modellen niet zo te kijk worden gezet. Dit is schandalig, het bewijst maar weer hoe onvolwassen India is!’” aldus topmodel Dipanita Sharma.

Ook de politici in India zijn not amused. Sterker nog: ze dreigen de organisatie van de betreffende Fashion Week straffen op te leggen wanneer blijkt dat beide bloopers publiciteitsstunts waren.

Wat een heisa om een paar blote borsten en billen! Een ongeluk zit toch in een klein hoekje?! (Al ben ik stiekem wel blij dat deze nare droom niet bij mij werkelijkheid is geworden…) (VM)

Deel dit artikel
Back to top