Fashion

Op speciaal verzoek voor de mannen

Preppy look vest

Chuck Taylor Converse

BeanieTas Carharrt

Ook voor de mannen geldt: basic is the magic word… Zorg voor voldoende basic hemdjes, tees en longsleeves in je kast, zodat je bij elke gelegenheid goed voor de dag kan komen. Ook kan je wanneer je deze basics in verschillende kleuren op voorraad hebt de wat opvallendere vesten, jasjes en overhemden steeds op een andere manier dragen zonder dat het gaat vervelen.

Wat betreft de items waarmee je bovenstaande basics kan combineren: de preppy look vesten doen het altijd goed. Dit vest staat bij elke broek en is lekker makkelijk aan te schieten.

Voor schoenen geldt nog steeds: sneakers, sneakers, sneakers… Natuurlijk niet voor elke gelegenheid (denk aan sollicitatiegesprek bij een formeel bedrijf) maar verder kan het altijd. Ze zitten heerlijk en raken gelukkig nooit uit de mode!

Bad hair days. Ze zijn echt niet alleen weg gelegd voor de vrouwen op deze aardbol. Gelukkig hebben de mannen een groot voordeel: trek een relaxte beanie over je verwarde haardos en niemand die het gek vindt! Dus twee vliegen in een klap… Lekker warm ’s ochtends op de fiets en je kunt hem de rest van de dag ophouden zodat je je geen minuut druk hoeft te maken of je haar wel een beetje normaal zit.

Dat mannen met tassen altijd te vrouwelijk zouden zijn is echt zo achterhaald. Wanneer beseffen de mannelijke mannen eens dat tassen gewoon handig zijn?! En die rugzak kennen we onderhand wel, ga een keer voor een wat gedurfder exemplaar. Niks geks aan en komt zeker van pas bij het shoppen! (VM)

Deel dit artikel
Back to top