Fashion

Comfy en stijlvol: zo draag je een coltrui

Comfy en stijlvol: zo draag je een coltrui

Met dit koude weer trekken we het liefst iedere dag een warme trui aan. Een coltrui is dan ook één van onze favoriete winteritems die we in de kast hebben hangen. Nou is iedere dag dezelfde basic outfit natuurlijk een beetje saai, maar gelukkig zijn er net als bij basic T-shirts enorm veel manieren om een coltrui te stylen. Kijk je even mee?

Een coltrui is één van die basic items die we gewoon niet kunnen missen in onze garderobe. Het heeft een chique look en houdt ons ook nog eens lekker warm. Reden genoeg dus om er een paar in te slaan. Maar hoe style je een coltrui eigenlijk? Ook daar zijn genoeg opties in.

1. Onder een jurk

Nu het nog niet al te koud is, kan je nog best een jurkje dragen. Een paar hoge laarzen eronder en you're good to go. Maar als je een jurk met korte mouwen hebt kan het nog best fris zijn. Een coltrui is dan de ideale oplossing. En laat het nou ook nog eens heel leuk staan.

2. Onder een pak

Heb jij een geweldig pak in de kast hangen en ben je op zoek naar een fijne basic voor eronder? Dan zit je met een coltrui altijd goed. Het staat niet alleen chique bij je mooi pak, maar is ook nog lekker warm als je je blazer uit wilt doen.

3. Back and basic

Als er iets is dat onmisbaar is in je wintergarderobe dan is het wel een zwarte coltrui. Draag deze op een simpele spijkerbroek of mooie pantalon. Maak het af met wat leuke accessoires en je outfit is compleet.

4. Mix and match

Heb jij een coltrui in een lekker kleurtje? Kijk dan of je een broek hebt die daar goed bij past of misschien zelfs dezelfde kleur heeft. Geen grauwe winteroutfits voor jou!

5. Onder een blouse

Hoewel de blouse ook vaak wordt gebruikt onder een baggy trui, kan je hem ook prima op een coltrui dragen. Door deze twee basics te combineren ontstaat er een fantastische en unieke look.

6. Onder een T-shirt

Als er een modeitem is waar we veel van hebben dan zijn het wel T-shirts. Helaas zijn korte mouwen niet echt winterproof. Wil jij toch je favoriete shirtje aan? Doe deze dan gewoon over je coltrui heen. Zo kan je hem het hele jaar door dragen.

Beeld: GETTY IMAGES
Deel dit artikel
Back to top