Fashion

Trend: de Hugly is dé schoen van deze zomer

Trend: de Hugly is dé schoen van deze zomer

Move over Birkenstocks en sneakers, deze zomer steken we de voetjes de Hugly. De Hugly? Ja, de ugly hike shoe sandal heeft de zool van een sportschoen met de bovenkant van een stevige sandaal. Het ziet er een beetje uit als een sandaal die je vader best nog wel eens in bezit zou kunnen hebben... 


Maar de designers en massa modeketens besloten dat jíj deze stappers mag gaan rocken deze zomer. En we kunnen er omheen draaien, maar het is gewoon zo: het is niet de meest knappe schoen die er bestaat. Maar alles went (de Birkenstock sandaal had ook wat tijd nodig), zo vast ook deze sandalen. De leader of the pack in deze trend is Marni die hun spring/summer 2015 verrijkte met een paar opvallende Hugly's. Lees: zwart, wit, rood en blauw, klitteband en een flinke plateauzool! 

How to wear

Hoe je ze draagt? Een basic skinny of afgeknipte jean shorts en een wit T-shirt (met of zonder opdruk, het is aan jou) en een leren jacket of trenchcoat. Vrij basic dus, want de schoenen stelen de show. Mocht je niet de nadruk op de schoenen willen leggen, dan kies je voor een jumpsuit, kimono of jurkje met print om de Hugly's te verdoezelen. Waarom je ze zou dragen als je toch niet wilt dat ze opvallen? Omdat ze gigantisch comfortabel zijn. En functioneel. Dan blijft er alleen nog deze vraag over: gaan we jou met deze trend spotten? 
 


Trend: hugly sandalTrend: hugly sandal
Balenciaga                                                                         Marni

Trend: hugly sandalTrend: hugly sandal

Topshop                                                                              Zara

Deel dit artikel
Back to top