Fashion

Rihanna cancelt Victoria's Secret show

Rihanna cancelt Victoria's Secret show

Een paar weken geleden maakten we de spectaculaire line-up van de artiesten die tijdens de Victoria's Secret show 2015 op 8 december optreden bekend. Niemand minder dan The Weeknd, Selena Gomez en onze persoonlijke favoriet Rihanna zouden de meest sexy lingerieshow begeleiden met hun fijne muziek. Maar helaas, Rihanna heeft haar optreden moeten cancelen. 

Gelukkig heeft de zangeres een goede reden, Rihanna wil zich namelijk focussen op het afronden van haar album. Haar nieuwste album R8 is nog steeds niet af, terwijl de eerste single FourFiveSeconds al een jaar uit is en ook de spraakmakende videoclip B*tch Better Have My Money alweer vijf maanden geleden werd gelanceerd. Jammer natuurlijk, maar ook begrijpelijk en als dat betekent dat we sneller kunnen genieten van haar nieuwe album, leggen we ons daar moeiteloos bij neer. Gelukkig hebben wij de video van haar optreden tijdens de Victoria's Secret show in 2012 nog! Misschien heeft Rihanna het gezien haar samenwerkingen ook wel iets te druk gehad om muziek te maken? Als het gezicht van Dior, de creative director van Puma, met de lancering van haar eigen parfum én talloze fashion editorials en covers op de planning kunnen we voorstellen dat het moeilijk is geweest tijd te vinden om de studio in te duiken. 

Dan rest er nog één vraag en dat is wie gaat Rihanna vervangen? Dat is niemand minder dan Ellie Goulding, die aanstaande vrijdag 6 november haar nieuwe album Delirium lanceert! 

Rihanna cancelt Victoria's Secret show

Beeld: Rihanna voor Fader Magazine
Deel dit artikel
Back to top