Fashion

De 5 grootste fashion trends zomer 2018

De 5 grootste fashion trends zomer 2018

Hoewel de fashion weeks voor lente/zomer 2019 bijna zullen plaatsvinden, focussen wij ons eerst nog even op de fashion trends zomer 2018. We leven graag in het moment en op dit moment is het volop zomer. Wat zijn de grootste fashion trends zomer 2018? Welke items moeten we sowieso in onze kast hebben hangen deze lente en zomer? Wij vertellen het je!

Fashion trends zomer 2018

1. Power suits

Als je dit seizoen ergens in moet investeren, dan is het wel een pak. Van een klassieke pinstripe of een ruitje tot knalroze, off-white of donker denim. Power suits zijn één van de grootste uit het rijtje fashion trends zomer 2018. Tip: kies voor een luchtig linnen broekpak voor de zomer!

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@songofstyle) op

 

Een bericht gedeeld door Jamie Li (@mrsjamieli) op

2. 80's schoulders

Niet alleen broeken worden wijder... De jaren 80 zijn terug en wel in de vorm van volumieuze schouders en mouwen. Denk bijvoorbeeld aan een uitbundige blouse die je afstijlt met een strakke minirok om het geheel in balans te brengen. Go big or go home is wat de fashion trends zomer 2018 ons vertellen...

 

Een bericht gedeeld door GANNI (@ganni) op

3.Waist belts

Van een brede riem tot een smal ceintuur, het accent ligt komend voorjaar in de taille. Niet zo gek ook met de volumieuze vormen uit de eighties... Een eyecatching riem is dus een absolute must volgens de fashion trends zomer 2018!

 

Een bericht gedeeld door XENIA (@xeniaoverdose) op

4.Logomania

Designers strooiden met logo's in hun spring/summer 2018 collecties. En eigenlijk is dat niet zo erg, want als je dan toch zoveel geld uitgeeft aan T-shirt, een tas of een trui, dan mag je er best een beetje mee pronken, toch?

 

Een bericht gedeeld door Marina (@marinathemoss) op

 

Een bericht gedeeld door Marina (@marinathemoss) op

5.Vintage dresses

Voor de laatste uit het overzicht fashion trends zomer 2018 mag je je favoriete tweedehands winkels afgaan voor een vintage jurk! Denk aan de jaren 70 hippie style jurken in (gebroken) wit of met bloemenprint. Alleen à la 2018 combineren we deze trend dan wel met een toffe sneaker of een stoere laars. 


Wat vind jij van de fashion trends zomer 2018? Wat is jouw favoriet?

 

 

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top