Fashion

Opening Wool Week | Campaign for Wool

Maandag 28 oktober opende de Wool Week als onderdeel van de Campaing for Wool. Locatie: Cromhouthuizen aan de Herengracht 366 te Amsterdam. De storm kon de pret niet drukken, modeliefhebbend Amsterdam trotseerde windkracht 10 en kwam de 35 creaties van wol bewonderen onder het genot van een glas champagne.

WoolWeek - Campaign for Wool (18)

Gedurende zeven dagen zullen hier vijfendertig designers en stylisten hun speciaal vervaardigde ontwerpen van wol tentoonstellen waarbij zij de positieve eigenschappen van dit bijzondere materiaal benadrukken. Deelnemende ontwerpers en product designers zijn onder andere: Jan Taminiau, Cleas Iversen, Marije GoekoopLucas Ossendrijver, G-STAR RAW, Claudy Jongstra, Scholten & Baijings en Avelon.

WoolWeek - Campaign for Wool (27)

Wool week is een initiatief van 'The Campaign for Wool'; een internationaal samenwerkingsverband ter promotie van het gebruik van wol. De organisatie werd opgericht in 2009, op initiatief van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Charles van Groot-Brittannië. Door heel Amsterdam worden gedurende de Wool Week activiteiten georganiseerd om de veelzijdigheid en bijzondere eigenschappen van wol onder de aandacht te brengen bij winkelend en ontwerpend Nederland.

Click on photo's to view full frame:

PHOTOGRAPHY BY LIEOR VAN OS

Deel dit artikel
Back to top