Beauty

De leukste make-up trends voor 2023

De leukste make-up trends voor 2023

Het lijkt misschien surrealistisch, maar 2023 is al op komst. Dat betekent dat het tijd is om op zoek te gaan naar de allerleukste make-up trends voor dit jaar. Er zijn tal van mogelijkheden, dus het is belangrijk om te weten wat je wel en wat je niet moet dragen. In dit artikel geef ik je tips over de leukste make-up trends voor 2023, zodat je er zo modern en glamorous mogelijk uit kunt zien.

1. Statement eyebrows

Een van de allerleukste make-up trends voor 2023 is de statement eyebrow. Dit is een hele opvallende wenkbrauw, gemaakt met behulp van verschillende kleuren make-up. Je kunt een monochromatische look maken met slechts één kleur, of je kunt gaan voor een meer gedurfde look met verschillende kleuren. Wat de statement eyebrow ook zo leuk maakt is dat het maar een paar minuten kost om aan te brengen, en er branden veel verschillende opties in de make-up winkel.

2. Een luchtig oogschaduw palet

Een ander top item voor 2023 is het luchtig oogschaduw palet. Een luchtig oogschaduw palet is gemaakt van wit, nude en verschillende pastelkleuren, waardoor je een dynamische en vrouwelijke look krijgt. Je kunt ook meer kleur toevoegen door te kiezen voor helder gekleurde lippenstift, zoals helder roze of koraal.

3. Bold lips

Een andere make-up trend die perfect is voor een avondje uit en waar we niet omheen kunnen: de bold lip. Dit is een krachtige lipkleur of een diepzinnige statement die ervoor zorgt dat je er onweerstaanbaar uitziet. Een paar kleuren die perfect passen bij dit avond thema zijn bordeaux, kastanjebruin, aubergine en dieprood.

4. Glossy lidschaduw

Met een glossy lidschaduw krijg je een speelse en stralende look. De glanzende kleuren zouden je gezicht subtiel laten schitteren tegen het avondlicht. Probeer een met paarlmoer of een met een roségouden glans voor een sprankelende look.

5. Beste valse wimpers

Natuurlijk mag de allerlaatste trend van 2023 niet worden vergeten: de beste valse wimpers. Deze accessoire helpt om je look perfect te maken. Kies voor luxe wimpers van hoge kwaliteit, zoals de wimpers die op RudyReview.nl worden aangeboden.

Conclusie

2023 is al op komst en dat betekent dat je een up-to-date make-up look moet hebben om er modern uit te zien. Er zijn veel verschillende make-up trends voor 2023, waaronder statement eyebrows, luchtige oogschaduw paletten, bold lips, glossy lidschaduw en de beste valse wimpers. Probeer deze trends uit en ervaar hoe je er stijlvol en modieus uit kunt zien.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top