Fashion

Met deze 6 huispakken kun jij de verwarming thuis een standje lager zetten

Met deze 6 huispakken kun jij de verwarming thuis een standje lager zetten

De koude wintermaanden zijn in zicht, maar we willen natuurlijk geen kou lijden. Met deze heerlijke huispakken heb je het lekker warm in huis en kun je ook nog eens energie besparen. Dááág hoge rekening en hallo schattig huispak!

1. Kerstige onesie - €39,99

Met deze heerlijke warme onesie zit jij goed tijdens de decembermaand. Je ziet er kerstachtig uit en je hebt het ook nog eens heerlijk warm. Wat wil je nog meer? Daarnaast heeft de onesie ook nog eens zakken en voelt hij megazacht aan. Je kunt hem leuk combineren met sokken of pantoffels.  


2. Verlours pak: Vest €27,99 - Broek €23,99

Om toch nog een beetje in de kerstsfeer te blijven, is ook dit pak in het rood. Maar dit heerlijke pak van velours is in nog veel meer kleuren te verkrijgen, waaronder paars, blauw en oranje. Dit pak is lekker zacht en heeft ook nog een capuchon. Dit pak is zelfs speciaal in de petite en tall collectie te krijgen. Zo kan iedereen chillen in dit pak.


3. Chill pak: Trui 139,99 - Broek 139,99 

Dit chill pak wil je hebben. Niet alleen ideaal voor in huis, maar ook op straat zie je er ook nog eens heel stijlvol uit. Het pak is in twee verschillende kleuren te verkrijgen, namelijk Salt en Latte. De oversized fit zorgt voor een nonchalante en vooral relaxed look.

4. Joggingspak: Trui34.95 - Broek €43,95

Je kent ze wel: de joggingspakken in alle kleuren. Ze zitten niet alleen lekker, ze zijn ook nog eens lekker warm. De joggingsbroek heeft ook nog eens een elastische taille en een verstelbaar trekkoord. Schaf dit pak in verschillende kleuren aan en je raakt nooit uitgekeken. Jij zit de komende wintertijd wel goed.

 

5. Loungewear met tekst - €35.00

Hou jij wel van loungewear met een tekstje? Dan is dit pak perfect voor jou. Heerlijk warm en comfortabel en daardoor perfect om mee te chillen. Het pak valt lekker losjes en staat ook nog eens extra stoer. Je kan hem zelfs dragen als je buiten de deur gaat. Welcome in mums life!

 

6. Fel kleurtje - €55.00

Dit huispak is in een lekker fel kleurtje te krijgen, namelijk hot pink. Als je van een wat meer rustig kleurtje houdt, is het pak ook nog in de kleur teal te krijgen. Er zit vast een kleurtje tussen die bij jou past. Of je koopt ze allebei, natuurlijk. Lekker afwisselen. Ook leuk om cadeau te doen aan je vriend(in) of moeder. Allebei een pak aanschaffen, en samen een knus filmavondje houden. Twinning is winning!

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top