Fashion

Winterblues

Nu is het genoeg geweest. Ik heb het enige tijd getolereerd, door de vingers gezien en gelaten over me heen laten komen. De temperatuur buiten daalt misschien, maar bij mij is nu wel het kookpunt bereikt. Waardoor? Frustraties. Waarom? Iedereen om mij heen maar dan ook echt IEDEREEN is in een of ander warm land vakantie aan het vieren! Grrrr…

Best friend E. ligt op het strand in Suriname, vriend D. zit bovenop een olifant in Thailand, vriend B. trekt in hetzelfde land door de jungle én vriendinnetje A. gaat dit weekend ook naar dit backpackers walhalla. O ja, en collega R. zit tegenover me met een zongebrand gezicht na drie weken Brazilië. Echt vrolijk kun je hier toch niet van worden?

Terwijl ik druk broed op plannen om ergens in de wintermaanden ook toch nog ergens een minibreak te plannen, in de zon welteverstaan, waan ik me in de tussentijd in zomerse sferen met de nieuwe collectie van Colcci. Het label voorziet in een complete garderobe voor de ultieme zomervakantie. Op en rond het strand, overdag en ’s avonds, de felle kleuren met het rustige beige, off-white en grijs zijn tropical combi’s. De nadruk van de summer collectie 2007 ligt op jurkjes tot net boven de knie. Verder zie je veel bermuda’s, shorts en wijdvallende tops, waarbij de dieren/bloemenprints vaak terugkomen.

Colcci summer 2007Colcci summer 2007
Colcci summer 2007Colcci summer 2007

Als je me zoekt: ik ben het web aan het af speuren naar een geschikte last minute richting zon! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top