Fashion

Maxime Meiland geeft nieuwe details over bruidsjurk

Maxime Meiland geeft nieuwe details over bruidsjurk

We weten inmiddels al een tijdje dat Maxime Meiland en haar grote liefde Leroy Molkenboer gaan trouwen, maar een echte datum is er nog niet. Ook weten we nog niet hoe het huwelijk er precies uit gaat zien, want dat is nog geheim. De influencer geeft nu alvast meer details over haar bruidsjurk. 

Bruidsjurk van Maxime Meiland

Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook de ideale bruidsjurk. Om een mooi exemplaar te vinden, verschijnt Maxime Meiland als één van verschillende BN’ers in het nieuwe programma Heb ik wat van je aan?. In deze nieuwe show krijgen elke aflevering drie kersverse mode-ontwerpers de kans om een outfit voor een bekende Nederlander te ontwerpen. Uiteindelijk kiezen de influencers welke van de drie creaties het beste bij hun wensen passen. Voor Maxime Meiland is de uitdaging speciaal: de drie ontwerpers krijgen de taak om de bruidsjurk voor haar openingsdans te ontwerpen. 

Wensenlijstje Maxime Meiland jurk

Voor zo’n speciale jurk kijken de designers uiteraard goed naar de wensen van Maxime. “We gaan uitpakken. We zijn echt op dansles gegaan, dus dat wordt een heel dingetje. Hij moet goed zitten en hij moet een beetje zwierig zijn. Dus niet te zwaar, gewoon lekker om het lijf." Ook kiest Maxime Meiland voor klassiek wit. “Ik wil wel echt een bruidsjurk. Maar voor de rest, ik dacht ik laat mij gewoon verrassen en ik zie wel hoe het aan mijn lijf zit; hoe het voelt. Het gaat ook gewoon vaak om het gevoel dat je bij een jurk krijgt.”

Bruiloft Maxime Meiland en Leroy

Daarnaast deelt Maxime Meiland nog wat details over hoe de bruiloft er verder uit gaat zien. “Ik vind het belangrijk dat iedereen er is, onze dierbaren, vrienden en familie. Als er maar drank is en eten. Trouwen doe je maar één keer, dus je moet wel uitpakken. Clairetje gaat de ringen dragen. Dat zei ze eigenlijk bijna direct nadat hij mij gevraagd had."

 

 

Deel dit artikel
Back to top