Fashion

Stella Maxwell en Lottie Moss poseren voor nieuwste Topshop denim collectie

De allernieuwste Topshop lijn maakt je helemaal klaar voor de lente en zomer! Het gaat hierbij om de allernieuwste collectie, de Spring / Summer 2017 Jeans campagne. De hele lijn draait dus vooral om spijkerbroeken en -jasjes, en een hele reeks topmodellen poseerden hiervoor. 

Topshop koos voor deze shoot allemaal rijzende sterren uit de modellenwereld. De modellen die we op de beelden terug zien zijn Lottie Moss (halfzusje van Kate Moss), Stella Maxwell, Cami Morrone, Caitie Green, Jing Wen en Londone Myers. Daarnaast staan er ook nog drie (!) Nederlandse, jonge meiden model voor deze campagne. Marjan Jonkman, Kiki Willems en Damaris Goddrie zijn drie dutchies uit ons eigen kikkerlandje die werden ingeschakeld voor de klus.

De negen beauty's poseerden voor de lens van fotograaf Giampaolo Sgura en dragen denim trends die variëren van classic skinny jeans en mom jeans tot broeken met grote gaten en spijkerjasjes. De gehele collectie staat online, klik hier om te shoppen en bekijk hieronder alle campagne beelden. 

Deel dit artikel
Back to top