Lifestyle

Politie vindt vuurwapens in huis van Rihanna's vriend A$AP Rocky

Politie vindt vuurwapens in huis van Rihanna's vriend A$AP Rocky

De lover van Rihanna is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een schietpartij. Maar daar blijft het niet bij, want  de  politie heeft ook vuurwapens aangetroffen in het huis van A$AP Rocky.

Politie vindt vuurwapens in huis van A$AP Rocky

Iedereen heeft het de laatste tijd over Rihanna en haar babybump, maar nu is er nieuws omtrent haar vriend A$AP Rocky. De lover van Rihanna werd eerder opgepakt op het eiland Barbados, na een vakantie samen. Tijdens een huiszoeking heeft de politie ook vuurwapens aangetroffen bij A$AP thuis. Het is niet bekend of ook het wapen is opgedoken waarmee de rapper op iemand zou hebben geschoten in Hollywood. De Amerikaanse showbizzsite TMZ schrijft dat de politie de vuurwapens in beslag heeft genomen en onderzoekt waar ze precies vandaan zijn gekomen. Ook willen ze natuurlijk weten of A$AP Rocky de wapens ook echt heeft gebruikt.

Drie keer in de hand geschoten

Op de avond van 6 november 2021 in Hollywood zou A$AP betrokken zijn geweest bij een schietpartij. Een ruzie tussen “twee kennissen” is kennelijk uit de hand gelopen. De persoon die het schot vuurde schijnt dus RiRi’s babydaddy A$AP te zijn geweest. Hij is nu opgepakt op verdenking van “geweldpleging met een dodelijk wapen”. Het is afwachten hoe deze arrestatie verder gaat verlopen. Volgens het vermeende slachtoffer, dat de schietpartij overleefde, zou de rapper meerdere keren op hem hebben geschoten, waarbij een kogel de hand van de man zou hebben geraakt.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top