Lifestyle

Vriend van hoogzwangere Rihanna opgepakt vanwege betrokkenheid bij schietpartij

Vriend van hoogzwangere Rihanna opgepakt vanwege betrokkenheid bij schietpartij

Iedereen heeft het de laatste tijd over Rihanna en haar babybump. De zangeres verschijnt regelmatig in the picture met haar mooie, inmiddels hoogzwangere lijf, maar nu is er nieuws omtrent haar vriend A$AP Rocky. De lover van Rihanna is namelijk opgepakt op het eiland Barbados.

A$AP Rocky opgepakt omdat hij betrokken zou zijn bij schietpartij

Na een romantische vakantie met zijn hoogzwangere vriendin naar het eiland Barbados, werd A$AP Rocky, oftewel Rakim Mayers, aangehouden op de luchthaven van Los Angeles. De lover van Rihanna is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een schietpartij. Rihanna en A$AP waren dus samen op laatste vakantie voordat de baby komt,  maar A$AP Rocky werd bij aankomst op het vliegveld opgewacht door de politie. Op de avond van 6 november 2021 in Hollywood zou A$AP betrokken zijn geweest bij een schietpartij. Een ruzie tussen “twee kennissen” is kennelijk uit de hand gelopen.

Dodelijk wapen

Er werd zelfs door iemand geschoten en de daders vluchten weg. Het slachtoffer van de schietpartij heeft er slechts een kleine verwonding aan over gehouden. A$AP Rocky is nu opgepakt op verdenking van “geweldpleging met een dodelijk wapen”, omdat hij de schutter zou zijn geweest. Heftig, want Rihanna kan elk moment bevallen...

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top