Beauty

De 10 allerleukste én mooiste adventskalenders voor beauty liefhebbers

De 10 allerleukste én mooiste adventskalenders voor beauty liefhebbers

Een adventskalender is de leukste manier om af te tellen tot de kerstdagen en gelukkig is er genoeg keuze. Wij hebben de leukste beauty adventskalenders op een rijtje gezet voor alle beauty liefhebbers onder ons, want deze adventskalenders kan je niet missen!

1. Kiehl's Adventskalender 

Deze gezellige adventskalender bestaat uit de meest heerlijke Kiehl's items. Voor gezichts-, lichaams- en haarproducten zit je hier helemaal goed! Perfect voor degene die zichzelf even extra goed willen verzorgen. 


Kiehl's Adventskalender Limited Edition 2021 bij Bol.com

2. Essie Adventskalender 

Elke dag een leuke nieuwe nagellak voor je collectie, welke beauty liefhebber wil dat nou niet? Met deze adventskalender loop jij gegarandeerd met prachtige nagels! De adventskalender heeft veel gevarieerde tinten, zo kun je ook eens wat nieuwe kleurtjes proberen.


Essie adventskalender 2021 bij Bol.com

3. Diptyque Adventskalender

Deze super leuke en artistieke adventskalender zit op een hele creatieve manier in elkaar, je maakt hem namelijk open door deze uit elkaar te schuiven. Hierin vindt je vervolgens de lekkerste kaarsen, parfum, lichaamsverzorging en de leukste decoratie. 


Diptyque Adventskalender bij Bijenkorf.nl

4. Charlotte Tilbury Adventskalender

Met deze adventskalender open jij elke dag een nieuw make-up product, zo kun jij de mooiste looks maken. De producten van Charlotte Tilbury evenals deze adventskalender zien er ook nog eens prachtig uit!


 

Charlotte Tilbury Beauty Dreams & Secrets Adventskalender bij Bol.com

5. DIOR Adventskalender

De stijlvolle adventskalender van DIOR bevat de mooiste make-up, de lekkerste geuren en fijne huidverzorging. Deze adventskalender is wat aan de prijzige kant, maar daar krijg je ook zeker wat voor terug!


DIOR Adventskalender 2021 bij Bol.com

6. ASOS Adventskalender

Als je op zoek bent naar een adventskalender met fijne gezichts- en lichaamsverzorging, dan is de ASOS adventkalender echt iets voor jou! De adventskalender bestaat uit de populairste merken, super leuk om deze een keer uit te proberen. 


ASOS Face + Body Adventskalender bij Asos.com

7. L'Occitane Adventskalender

Ook in deze adventskalender vind je de lekkerste lichaams- en gezichtsverzorging. Ideaal voor een fijn avondje selfcare met deze fijne producten, want dat verdienen we allemaal wel eens, toch?


L'occitane Adventskalender 2021 bij Loccitane.com

 

8. Jo Malone London Adventskalender

Op zoek naar een lekkere geur? Dan zit je met deze adventskalender helemaal goed! Achter elk deurtje zit een product van Jo Malone die voorzien is van één van hun geweldige geuren. Je ruikt in ieder geval heerlijk!

 
Jo Malone London adventskalender bij Douglas.com

9. Benefit Adventskalender

In deze adventskalender vind je Benefit's bestsellers en favorieten, zo open je elke dag een super mooi beautyproduct van dit fijne merk. Super leuk om cadeau te doen, of juist jezelf mee te verwennen.


Benefit The More The Merrier Adventskalender bij Douglas.nl

10. Rituals Adventskalender

Hoe leuk is deze adventskalender? Open elke dag een huisje met de lekkerste geuren en verzorging van Rituals, want wie houdt daar nou niet van? Deze super leuke adventskalender bevat alle favorieten en telt samen met jou mee tot kerst op een super leuke manier.


The Ritual of Advent Village bij Rituals.com

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top