Fashion

Dit item van Arket is razend populair bij fashion influencers en dit is waarom

Dit item van Arket is razend populair bij fashion influencers en dit is waarom

Wij hebben het altijd liever te warm dan te koud. Jij ook? Dan word jij dolblij van een sweater of trui van katoen. Ideaal om te dragen tijdens herfstige dagen in de zomer (zoals we de afgelopen week hebben mogen ervaren), in het voorjaar of het najaar. 

We zagen 'm al een beetje aankomen afgelopen maanden en nu kunnen we er niet meer omheen: de Bretonse streep op een trui. Op dit moment is een sweater van Arket met Bretonse streep, v-hals en riante kraag super populair. Zo populair, dat het item al een paar keer uitverkocht is geweest. De witte variant met zwarte streep is het meest geliefd maar de andere kleurcombinaties zouden ook niet misstaan in je garderobe.

Zoek je een trend voor jouw najaarsgarderobe? Dan is dit degene waarvoor je moet gaan - vooral ook omdat het eigenlijk een tijdloos item is en je er dus altijd op terug kan vallen. Het is chic, stijlvol en casual tegelijk. 

Bekijk de sweater van Arket, andere truien én styling inspiratie met de Arket sweater en truien met Bretonse streep van andere merken hieronder. 

 


Striped Cotton Jumper bij Arket.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top