Mama

Dit zijn de leukste kinderkleding trends voor het najaar van 2020

Dit zijn de leukste kinderkleding trends voor het najaar van 2020

Het blijft vaak lastig, maar tegelijkertijd ook heel leuk: kleding uitzoeken voor je kleintje. Want ook voor de kids zijn er elk seizoen weer trends en bepaalde items die erg veel gedragen worden. Natuurlijk zijn kinderen (bij lange na) niet zo bezig met wat in is als wij, en weten zij negen van de tien keer niet wat er allemaal speelt in de wereld (buiten hun eigen leventje en vrienden). Maar voor ons is het stiekem heel erg leuk om ze er stijlvol bij te laten lopen, toch?

Is het elke dag weer een gevecht tijdens het aankleden van jouw kind? Wil hij/zij absoluut niet aan wat jij hebt klaargelegd? Super eigenwijs... en soms best vermoeiend. Nieuwe leuke kleren kunnen helpen bij het versnellen van het ochtendritueel, want deze trendy stukken gaat jouw kleintje zeker aan willen doen! En extra handig: deze trends zijn zowel voor de meisjes als voor de jongens helemaal in. 

Roestkleuren 

Deze kleurgroep kan altijd en overal, en zijn ook nog eens makkelijk te mixen en matchen. Extra handig: roestkleuren staan (bijna) iedereen, of je nou licht of donker haar hebt. Je kunt een hele look maken met roestkleuren, maar je kunt ook kiezen voor een roestkleurig jasje, broek of schoenen. Een haarband of een pet in deze tinten is ook super leuk. Talloze opties met deze trend dus!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kixx Online (@kixx_online) op

Teddy 

De teddy trend is al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je hebt de teddy trend in verschillende soorten, maten en kleuren. Er zijn namelijk talloze items met een teddystof, denk hierbij aan jassen, tassen, hoedjes, truien en ga zo maar door. Als het gaat om kinderkleding, is de teddy trend nog schattiger als je het ons vraagt. Zeg nou zelf: hoe cute is het om jouw kleine mannetje/meisje in zo'n teddy jasje te zien? Om op te vreten! En daarbij is het ook nog eens extra lekker om gezellig mee te knuffelen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kixx Online (@kixx_online) op

 

Sportieve kleding

Deze trend is niet alleen heel leuk, ook nog eens super handig. Sportkleding zit namelijk mega lekker, pluspunten voor het versnellen van de ochtendroutine. Het is uiteraard oké om je kind in een volledig trainingspak naar school te sturen,  maar een leuke joggingsbroek gecombineerd met een overhemd, of een spijkerbroek gecombineerd met een sportief vestje is misschien wel nog leuker! 

Geruit 

De ruit is ook dit najaar helemaal hot - zo wel voor ons als volwassen als kids. Ook deze trend is toepasbaar voor zowel jongens als meisjes. Denk bijvoorbeeld aan geruite winterjassen voor kinderen. Met een geruit jasje ziet jouw kleine er meteen super gedressed uit, wat hij/zij verder ook aan heeft. Daarom is een geruite jas wat ons betreft een echte musthave voor in de garderobe van je kind. 

Print mix 

Ben jij gek op printjes? En kan je eigenlijk nooit kiezen welke print je vandaag aan wilt doen bij jouw zoon of dochter? Goed nieuws! Het is helemaal hip om prints door elkaar te mixen. Mix een streepjesshirt met panterprint broek, of ga voor een opvallend statement item van een print mash up. Op deze manier hoef je niet te kiezen tussen prints, super handig! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kixx Online (@kixx_online) op

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top