Mama

Khloé Kardashian is open over seks tijdens de zwangerschap

De Kardashians delen hun hele leven met de wereld en er is dan ook bijna niets waar ze niet open over willen zijn. Zo deelt Khloé op haar site Khloewithak hoe het is om seks te hebben tijdens de zwangerschap. Spoiler; ook zij kan zich er onzeker door voelen. 

Om de Love & Lust Week op de app van de realityster goed af te sluiten, besloot Khloé om een vrij intieme vraag te beantwoorden. Een fan was benieuwd of Khloé's zwangerschap haar sex drive heeft beïnvloed en hoe ze hiermee omgaat. Khloé laat weten dat het een interessante periode is en dat het er ook zeker niet altijd even gemakkelijk aan toegaat. "Personally, I get uncomfortable and insecure. Also, you can’t move the same, so you kind of feel useless..."

Khloé is al 30 weken zwanger en is uitgerekend om in maart te bevallen. Ze laat weten dat naarmate haar buik groeide, het steeds moeilijker werd om seks te hebben. “In the beginning, sex was the same. As I got into my third trimester and started to get bigger, though, it became harder to have sex and a little more uncomfortable and limiting."

Ook zij voelt zich soms dus oncomfortabel en onzeker, maar ze probeert er het beste van te maken. "You just have to improvise and do the best you can.

Door hierover te praten, haalt Khloé een deel van het taboe rondom dit soort onderwerpen weg. Erg fijn, want waarom zouden we het niet kunnen hebben over situaties die heel veel vrouwen meemaken? You go girl!

 

“When a woman is loved correctly, she becomes ten times the woman she was before” Thank you my love ❤️

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

 

❥ Mom and Dad ❥

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top