Fashion

30 x de allermooiste feestjurken om alvast in de stemming te komen voor december

30 x de allermooiste feestjurken om alvast in de stemming te komen voor december

Het duurt nog wel even voordat het december is, denk je misschien. Toch gaat de tijd sneller dan je wilt en staan de feestdagen voordat je het weet voor de deur. Wat ik altijd doe, en ik ben ervan bewust dat ik een enorme planner ben, is maanden van te voren al voorbereidingen treffen.

Nadenken over mooie decoratie, wat ik aan mijn geliefden cadeau ga geven, wat er op het menu staat: het hoort er allemaal bij. De dingen die ik daarvoor moet doen of aanschaffen, sla ik alvast ergens op. Het handige hieraan is dat als je - zodra het bijna zover is - niet helemaal overweldigd bent van alles wat er moet gebeuren en de keuzes die je moet maken. Bovendien kun je dan nooit dat ene leuke idee vergeten en dus mislopen.

Wat ik aan ga doen tijdens de feestdagen, is ook altijd iets waar ik voorbereidingen voor tref. Het is handig om nu al op te slaan welke outfits je op het oog hebt, zodat je tijdens momenten dat je korting hebt (bijvoorbeeld tijdens Black Friday) of wat extra geld te besteden hebt, jezelf even in de watten kunt leggen met een mooie jurk of iets anders wat je in gedachten hebt om te dragen.

Daarom alvast hieronder de 30 (!) allermooiste feestjurken in verschillende prijsklassen. Sla jouw favoriet op om 'm dus niet te vergeten of mis te lopen!

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top