Beauty

Deze nieuwe beauty hack geeft je een heldere oogopslag

Deze nieuwe beauty hack geeft je een heldere oogopslag

Beauty hacks, wij zijn er dol op! Want ze kunnen je het leven soms net even wat makkelijker maken. Zeker als het gaat om een heldere, wakkere oogopslag. Soms red je dat schoonheidsslaapje van acht uur gewoon even niet en wil je toch met een frisse blik op je werk verschijnen. What to do? Deze hack helpt!

Er zijn verschillende beauty hacks die kunnen zorgen voor een heldere oogopslag. Zo heb je vast wel eens gehoord dat je door het aanbrengen van concealer (onder je ogen én op je oogleden) verkleuringen kunt verbloemen, dat een nudekleurige eyeliner in je waterlijn je ogen groter doet lijken en dat een blauwzwarte mascara het wit in je ogen naar voren haalt (waardoor roodheid minder opvalt). 

Good to Glow

De nieuwste truck voor een wakkere blik is al net zo simpel en het product zit vast en zeker al in je make-up tas: highlighter. Breng met een highlighterpen een kleine hoeveelheid aan in het midden van je onderste ooglid en blend dit met je vinger. Eigenlijk dezelfde truc als glimmende, witte oogschaduw in je binnenste ooghoek, maar deze truck geeft een meer natuurlijke finish. 

 

Ken jij nog meer hacks voor een wakkere oogopslag?

 

Beeld: Instagram @lorealmakeup

Deel dit artikel
Back to top