Beauty

6 haartrends die je nog voor 2018 moet proberen

6 haartrends die je nog voor 2018 moet proberen

Nu de herfst is begonnen realiseren we ons dat het jaar voorbij is gevlogen. Voor je het weet zit je opgedost in een mooie jurk aan het jaarlijkse kerstdiner. De hoogste tijd dus om de laatste haartrends uit te proberen, voordat stijl haar, wafelhaar en cream soda hair alweer zó 2017 zijn. 

 

Gemillimeterd platina blond

Kort maar krachtig. Aan wie we deze trend te danken hebben? De grondleggers van vele beauty trends: celebrities. Zo grepen Zoë Kravitz, Cara Delevigne en Kristen Stewart dit jaar naar de tondeuse.

Super stijl met middenscheiding

Dit najaar mag je de straightener weer tevoorschijn halen, want stijl haar is terug! Niet helemaal nieuw, want je kent deze beauty trend vast nog wel van tien jaar geleden...

Kreukeltjes

Wafeltjes haar is terug, met dank aan de catwalk en onze obsessie met de jaren 90.

Cream Soda Hair

Cream soda is een Amerikaanse frisdrank met de smaak van vanille ijs en de laatste haarkleur trend is hier dus op geïnspireerd. Anders dan het traditionele goudblond, bevat cream soda blond zowel beigebruine tonen als warme goudtinten, en dat maakt de kleur net even wat koeler.

Tiger-eye

Speciaal voor de brunettes onder ons: een haartrend geïnspireerd op de tijgeroog steen. Wat je je daarbij moet voorstellen? Een mooie mix van caramelkleurige highlights op een basis van chocolade bruin.

Krullen, krullen en nog eens krullen

Altijd al een een bos krullen willen hebben maar heb je het nooit durven proberen? Dit is het moment, want het eighties permanent is terug. Wel in een moderne vorm...

 

Welke haartrend ga jij nog dit jaar proberen?

 

?Beeld: Instagram @vanessahudgens

Deel dit artikel
Back to top