Fashion

Proenza Schouler komt met parfum

Proenza Schouler komt met parfum

Goed nieuws! Proenza Schouler gaat een parfum op de markt brengen! L'Oréal Luxe maakte bekend samen met Proenza Schouler aan de creatie en ontwikkeling van parfums te werken. Proenza Schouler breidde de womenswear collectie al uit met tassen en schoenen; nu werd het tijd voor parfum!

Proenza Schouler mocht al eerder van de beauty wereld proeven door hun samenwerking met make-upmerk MAC in 2014. En ze hebben de smaak te pakken, want ze tekenden onlangs een licentieovereenkomst met L'Oréal Luxe om een parfum te creëeren. Designers Jack en Lazaro zijn enorm enthousiast en voelen zich vereerd: "Working on a fragrance has always been a dream of ours, and we could not have imagined that one day we would be given the chance to do so with the world leaders in the field," aldus de designers. Proenza Schouler sluit zich met deze deal aan bij Cacharel, Diesel, Maison Margiela and Viktor&Rolf, de andere designermerken die bij L'Oréal Luxe zijn aangesloten.

Proenza Schouler & L'Oréal Luxe


Proenza Schouler werd in 2002 in New York opgericht door designers Jack McCollough en Lazaro Hernandez. In 2008 lanceerden ze een handtassen collectie en in 2012 kwamen ze met schoenen op de markt. Op de lanceringsdatum en ook de naam van het parfum moeten we helaas nog even wachten... 

Proenza Schouler komt met parfum
Proenza Schouler designers Jack McCollough en Lazaro Hernandez 

Proenza Schouler komt met parfumProenza Schouler Fall/Winter 2015 collectie

Deel dit artikel
Back to top