Fashion

Rihanna is dolgelukkig met haar steenrijke vriend ondanks eerdere geruchten

Rihanna heeft al meer dan een jaar een relatie met een Saoedische zakenman Hassan Jameel. Ondanks dat de twee discussiërend op de foto werden gezet en media beweerden dat de zangeres nog steeds nauw contact heeft met ex Chris Brown, blijkt de vork anders in de steel te zitten.

I don’t believe they even talk at all", aldus een bron dichtbij Rihanna tegen Page Six over haar contact met Brown. "She’s still with her boyfriend [Jameel]" en ze is nog steeds “very much smitten with him". En dat is een verhaal waar wij eerder in geloven. Afgelopen maandag werden de lovebirds namelijk allebei gespot tijdens een evenement van het automerk Rivian (waar Jameel aandelen in heeft). Bovendien deelde Rihanna op haar Instagram stories een foto van een auto van het merk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Santa baby... #Rihanna

Een bericht gedeeld door Badgalriri IG Stories (@rihstories_) op

Dinsdagavond genoten Rihanna en Hassan van een diner samen in restaurant Giorgio Baldi in Santa Monica. Het etentje vond plaats in een aparte kamer en ze arriveerden via de achterdeur van het restaurant dus ze deden hun best om hun date verborgen te houden.

Dat is precies wat Rihanna en Hassan de afgelopen maanden hebben gedaan: ze twee hebben nooit een woord gerept over elkaar en zijn maar zelden gezamenlijk op de foto vastgelegd. Slim!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door IDN Times (@idntimes) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 🌼فرح 🌼 (@jaleelfaaaa) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door B L A C K S H I N E ✨ (@mk_news__) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top