Fashion

& Other Stories ontwerpt een 'celebration collection' voor de Franse it-girl Lou Doillon

De feestdagen staan voor de deur en alle merken komen of hebben nu al een party collectie in hun assortiment. Eén van onze favoriete high street brands, & Other Stories, pakte het voor dit jaar op een hele fijne manier aan. Zij ontwierpen voor hun Franse muze Lou Doillon een garderobe voor de feestdagen en het fijne is dat wij die vanaf morgen ook kunnen shoppen!

Wat je kunt verwachten? Klassiekers met een vernieuwde twist en een Franse inslag (mysterieus en effortless tegelijk). “Ik wilde een collectie creëren die het iconische gevoel van stijl vangt dat je associeert met Francaises. Voor mij is Lou Doillon de ultieme Franse muze. Alle stukken in deze collectie, van het fluwelen pak tot de vrouwelijke jurk, zijn ontworpen met haar in gedachten. Beïnvloed door het verleden, maar opnieuw ontworpen voor de moderne vrouw: deze collectie combineert een vleugje elegantie met rock’n’roll. Lou helpt dit verhaal mooi te vertellen met haar stijl en attitude”, aldus Georgine Le Toqeux, designer bij & Other Stories.

De shoot met de singer-songwriter in de hoofdrol vond plaats in Le Trianon, een theater waar ze één van haar meest coole optredens gaf. Lou is vanzelfsprekend enthousiast over de collectie. “Dit was een hele makkelijke shoot voor mij, omdat de stijl van deze collectie zeer dichtbij mijn eigen stijl ligt. Ik ben helemaal verliefd op het velvet pak met het witte shirt. Ik heb me altijd al laten beïnvloed door de mannenstijl uit de jaren 70”, zegt Lou Doillon.

De collectie is vanaf morgen online en in de winkels van & Other Stories verkrijgbaar.

Beeld: & Other Stories

Deel dit artikel
Back to top