Fashion

Chrissy Teigen: “I was, point blank, just drinking too much”

Na een drukke periode waarin Chrissy samen met haar gezinnetje op vakantie was geweest naar Italië en Bali was het weer business as usual en in gesprek met de reporter van Cosmopolitan deed het model een boekje open over haar zomer en haar drankgebruik.

In het interview met Cosmopolitan vertelde Chrissy hoe zij en haar man John Legend op dit moment zich focussen op het doorbrengen van tijd met elkaar. John en Chrissy willen een tweede kindje en hoewel het niet gemakkelijk was om Luna op de wereld te zetten, dit gebeurde met behulp van IVF, is een tweede kindje alles dat het koppel wil. Samen op vakantie helpt Chrissy en John om in ‘the zone’ te komen en zichzelf mentaal voorbereiden op het IVF proces dat er voor het stel weer aan zit te komen.

Voor de vakantie naar Italië was het een vakantie naar Bali waar Chrissy een paar dagen in een wellness retreat zat en aan haar gezondheid probeerde te werken.

“I was, point black, just drinking too much. I got used to being in hair and makeup and having a glass of wine. Then that glass of wine would carry over into me having one before the awards show. And then a bunch at the awards show. And then I felt bad for making kind of an ass of myself to people that I really respected. And that feeling, there's just nothing like that. You feel horrible. It's not a good look for me, for John, for anybody."

Haar familie heeft een geschiedenis op het gebied van alcohol misbruik. Chrissy zegt dan ook in het interview dat ze niet zou weten hoe ze het maar bij één drankje kan houden, ze is gewoon niet het type persoon dat één drankje kan drinken. Daarbij zegt ze dat er tijdens awardshows ook altijd genoeg aan alcohol te vinden is en ze eigenlijk geen idee heeft hoe je niet kunt drinken tijdens een awardshow. Omdat Chrissy deze realisatie niet bepaald eentje vond die haar aanstond besloot ze dat het tijd was voor een verandering. Door haar tijd in Bali  waar ze beter at, niet dronk en meer bewoog weet ze hoe het ook kan en voelde ze zich geweldig tijdens het retreat. "I used to think it was kind of nutty to have to go totally sober, but now I get it. I don't want to be that person. … I have to fix myself."

 

🐥

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Omdat er in Los Angeles volgens Chrissy Teigen altijd alcohol geschonken wordt is lijkt het een lastige opgave. Een optie voor het model is daarom alcohol een tijdje compleet af te zweren.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top