Fashion

John Legend probeerde het uit te maken met Chrissy Teigen

Chrissy Teigen is soms een van de meest menselijke celebrities. Het model heeft een zwak voor McDonalds, heeft striae, is open over haar problemen met alcohol en heeft bovenal een enorm goed gevoel voor humor. Zomaar gedumpt worden is dan ook niet iets waar Chrissy op zit te wachten en dus liet ze het simpelweg niet gebeuren.

Een paar jaar geleden probeerde John Legend het uit te maken met Chrissy. Aangezien de zanger nu haar man is kunnen we er alvast van uitgaan dat het goed is afgelopen. Toen John Legend de relatie probeerde te verbreken zei het model simpelweg ‘Nee’.

Date night

Een bericht gedeeld door John Legend (@johnlegend) op

In een interview met The Guardian vertelde John Legend. “I was really stressed and busy. I was just like: ‘I’d just be happier single right now’, and she was like: ‘No.’” Inmiddels kan het koppel niet meer zonder elkaar, trouwden ze in 2013 en kregen ze vorig jaar hun eerste kindje Luna.

Ook vertelde John Legend in het interview waarom hij en zijn vrouw zo openlijk zijn op Twitter en Instagram. "I think it devalues paparazzi photos when you control your own narrative. I think we have enough wisdom to know when it's the right time to share and when it isn't. Occasionally, we'll make a mistake but, generally speaking, I'm happy with what we've chosen to share, and I think it's generally better than the alternative of going through publicists and tabloids."

Time for a zoo visit! #LunasFirstTour

Een bericht gedeeld door John Legend (@johnlegend) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top