Fashion

Fans maken zich grote zorgen om Chrissy Teigen

Chrissy Teigen is van alle markten thuis. Dat kunnen we dagelijks op haar Instagramaccount zien. Het model kookt de sterren van de hemel, heeft een goed gevoel voor humor, danst en zingt graag en is een geliefde presentatrice. Toch is er één ding waar Chrissy niet zo goed in is en waar haar fans zich behoorlijk zorgen om maken.

Dit weekend probeerde Chrissy Teigen een paar ballerinaspitzen uit die ze eerder had gekregen. Op het puntje van haar tenen draaide ze met behulp van John Legend een rondje. Uiteindelijk houdt het model het niet vol en zakt ze door haar voeten. Haar teleurgestelde “F*CK!” is een hilarische kers op de taart.

Hoe behendig Chrissy ook lijkt te zijn op de spitzen, zijn haar fans zijn duidelijk niet overtuigd van haar kunnen. Op Instagram en Twitter uiten fans openlijk hun zorgen over haar enkels omdat ze bang zijn dat Chrissy ze zou breken met deze gevaarlijke capriolen. “Be careful sweetie because you can hurt yourself”, schreef één van de fans bijvoorbeeld onder haar Instagram post.

Chrissy Teigen probeerde haar fans vervolgens ervan te overtuigen dat het ronddraaien op spitzen één van de minst gevaarlijke dingen die ze die dag had ondernomen, maar of iedereen daarmee gerustgesteld was?

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top