Fashion

Er is iets raars gaande met één van de carnavalsfoto's van Rihanna

Het is je misschien wel opgevallen: Rihanna is nét even wat voller dan voorheen maar ziet er nog steeds beeldschoon uit wat ons betreft. Afgelopen week was de zangeres neergestreken op Barbados om daar het Crop Over festival te vieren.

Voor de gelegenheid had ze zich gehuld in een prachtige en nietsverhullende carnavalsoutfit en deelde daar de nodige kiekjes van op social media. Oplettende fans vonden haar hand er wel erg apart uitzien op één beeld: er lijkt een extra nagel te zitten aan de duim van haar rechterhand wat erop zou kunnen duiden dat er gebruik is gemaakt van Photoshop (maar de photoshopper in kwestie niet echt goed zijn of haar werk had gedaan).

Andere fans zeggen dat het onderdeel is van de armband die ze draagt. Dat zou kunnen maar de kleur is wel precies hetzelfde als haar nagellak. Toevallig? We gingen op onderzoek uit en denken dat het geen Photoshop is want op andere beelden zie je inderdaad dat een sliertje van de armband die bij het uiteinde precies dezelfde tint is als haar lakje. Wat denken jullie? Bekijk de foto's hieronder!

 

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

 

🔥🔥🔥

Een bericht gedeeld door Rihanna Daily (@rihannadaily) op

 

#cropover2017 !!!

Een bericht gedeeld door Rihanna Daily (@rihannadaily) op

 

On Rihpeat #CropOva

Een bericht gedeeld door Rihanna Daily (@rihannadaily) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top