Fashion

Pharrell Williams hult Stan Smith opnieuw in een pastelkleurig jasje

In 2014 kreeg Pharrell Williams al de eer om de all time Adidas klassieker te voorzien van een geheel nieuw jasje. Voor het Duitse sportmerk hulde de zanger en muze van Karl Lagerfeld de Stan Smith sneaker in een regenboog aan kleuren. Van primaire kleuren als rood, blauw, geel tot pastel lila en zacht roze.

Afgelopen mei bracht Pharrell Williams nog in samenwerking met Adidas het Tennis Hu model uit en nu mag hij zich opnieuw wagen aan de Stan Smith.

Pharrell en tenniser Stan Smith werkte samen aan dit project voor Adidas. “Pharrell meet Stan. Stan meet Pharrell.” Om in de woorden van Adidas te spreken. Voor de collectie van Adidas Originals maakte Pharrell Williams samen met Stan Smith het Icon’s Pack. Een combinatie collectie bestaande uit de Tennis Hu’s en de Stan Smith’s. Natuurlijk beide in heerlijk zoete pasteltinten.

De twee verschillende sneakers zullen in een aantal kleuren uitgebracht worden. Namelijk in roze, groen, blauw en rood. Zoals we de Stan Smith’s kennen zijn deze ook nu gemaakt van leer terwijl de Tennis Hu’s uitgebracht worden in mesh.

De collectie van Pharrell Williams voor Adidas is vanaf 10 augustus te bestellen op adidas.nl. Bekijk hieronder een aantal beelden van de sneakers.

 

Step forward in the timeless Stan Smith. The first shoe from the Pastel Pack by @Pharrell, August 10th.

Een bericht gedeeld door adidas Originals (@adidasoriginals) op

 

Two classics. One inspired by the other. adidas Originals = @Pharrell Williams and #STANSMITH. August 10th.

Een bericht gedeeld door adidas Originals (@adidasoriginals) op

 

Arriving in several new colourways, the @Pharrell Tennis HU celebrates two legends in their crafts. In stores August 10th.

Een bericht gedeeld door adidas Originals (@adidasoriginals) op

 

The Pastel Pack. A cross pollination of the timeless #STANSMITH and the bold new Tennis HU. Arriving August 10th.

Een bericht gedeeld door adidas Originals (@adidasoriginals) op

Deel dit artikel
Back to top