Fashion

“Somebody called me too fat?”

Sinds Rihanna meerdere malen op de rode loper verscheen om haar nieuwe film Valerian te promoten is het raak. Fat shamers en body shamers hebben het massaal gericht op de zangeres. Rihanna ontkent niet in gewicht aan te zijn gekomen, maar dik? Alles behalve!

De internet trollen die los gingen op het internet kregen direct reactie van Rihanna afgelopen weekend. Een fanpagina van de zangeres plaatste een video uit 2015 op Instagram waarin we zien hoe Rihanna in een supermarkt een aantal snacks uitkiest. Onder de korte video schreef de pagina.

'Everybody who calling rob too fat @mdollas11 telling you what to do in this video K !! #mindyourown #eatallyouwant @badgalriri i got you'

De Instagram pagina verwijst hier naar de echte naam van Rihanna, namelijk Robyn Fenty. In de video vraagt de vriendin die filmt aan de zangeres: “In two minutes you have four snacks?”, waarop Rihanna alleen maar glimlacht. Rihanna’s beste vriendin daarentegen hoeft er niks van te weten en reageert direct fel op de vriendin met de camera, “You’re judging her, stop judging her!”

De pagina plaatste de video duidelijk met een positieve boodschap, maar toch voelde Rihanna zich gedwongen te reageren. RiRi schreef dan ook onder de video “Somebody called me too fat?” Om aan te geven dat ze dat één grote grap vindt plaatste Rihanna er een aantal lachende emoji’s met tranen achter.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top