Fashion

Kylie Jenner liet haar familie FaceTimen met haar wassenbeeld en dit is wat er gebeurde

Het was aan Kylie Jenner om gisteren in Madame Tussaud in Hollywood haar replica in was te onthullen aan het publiek. Soms zijn deze beelden een masterpiece en lijken ze als twee druppels water, maar soms gaat het museum goed de mist in met een beeld. In het geval van Kylie was het wassenbeeld een schot in de roos.

Tijdens de onthulling poseerde Kylie Jenner naast haar replica en het was lastig om de real deal van de pop te onderscheiden. Zo lastig dat het zelfs de familie van het halfzusje van de Kardashians niet lukte. “I made her FaceTime my whole family…fooled everyone”, schreef Kylie Jenner onder het kiekje van zichzelf en het beeld.

 

I made her FaceTime my whole family .. fooled everyone 😫😍

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Het Kylie Jenner-beeld draagt dezelfde zilveren glitterjurk die de echte Kylie in 2016 naar het Met Gala droeg en is als vanzelfsprekend ook voorzien van de karakteristieke volle lippen. Natuurlijk rijst nu de vraag; zijn de makers van het beeld echt zulke geniën of is het moment wanneer je zoveel op een wassenbeeld gaat lijken het moment om bij jezelf te raden te gaan?

Beeld: Getty Images

 

Deel dit artikel
Back to top