Fashion

Tommy Hilfiger en Vetements werken samen aan unisex collectie

Goed nieuws voor Tommy Hilfiger en Vetements liefhebbers want de labels zijn een samenwerking met elkaar aangegaan die zal resulteren in een nieuwe capsule collectie.

We moeten nog even wachten, want de lancering van de co-lab tussen Vetements en Tommy Hilfiger staat voor het najaar gepland. Het gaat om een collectie oversized hoodies, T-shirts, beanies en sokken.

Jammer genoeg lijkt het erop dat de prijskaartjes die aan de kledingstukken komen te hangen behoorlijk prijzig zullen zijn. De prijzen die we kunnen verwachten zullen overeenkomen met de prijzen die Vetements nu hanteert. Hoodies zullen dus over de toonbank van Harrods, Barneys en Colette gaan voor zo’n 1000,- euro. Sokken beginnen bij 100,- en een T-shirt heeft een prijskaartje van zo’n 700,- euro.

Tommy Hilfiger beschrijft de collectie als “luxury streetwear”. Mister Hilfiger werkt graag met Vetements samen omdat hij het een cool merk vindt en denkt dat het een geweldige co-lab kan opleveren. Hij sluit het dan ook niet uit om in de toekomst weer met het duo om de tekentafel te zitten. Vooralsnog is het afwachten en moeten we het met onderstaande teaser doen.

To be continued…

 

So excited for our collab! @Vetements @TommyHilfiger

Een bericht gedeeld door Tommy Hilfiger (@thomasjhilfiger) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top