Fashion

Versace: American Crime Story komt sneller dan verwacht en wij zitten op het puntje van onze stoel

De opnames voor 'American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace' zijn in volle gang en we hebben actrice Penelope Cruz al een paar keer zien shinen in haar Donatella Versace looks. En waar we het geweldige nieuws in ons achterhoofd hebben bewaard omdat het nog een tijdje zou duren, is er nu goed nieuws.

'The Assassination of Gianni Versace' zou eigenlijk het derde seizoen van 'American Crime Story' zijn, na het eerste seizoen over O.J. Simpson en het tweede seizoen, wat nog niet te zien is, over orkaan Katrina. Lucky for us lopen de vorderingen voor het seizoen over Katrina niet zo vlot als die van Versace en dat betekent veel goeds.

'The Assassination of Gianni Versace' wordt namelijk nu officieel eerder uitgezonden en dus zal het niet seizoen drie, maar seizoen twee worden. Aaah! De serie zal de moord op Donatella Versace's broer Gianni in beeld brengen en wij kunnen niet wachten tot we het kunnen gaan zien. Wanneer dat precies gaat zijn, weten we nog niet maar we houden jullie op de hoogte.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top