Fashion

Gigi Hadid is met vuurrood haar voor Versace helemaal on fire

Gigi Hadid is terug voor een nieuwe photoshoot met Versace! Dit is zeker niet de eerste keer dat de blondine het gezicht is voor het high-end merk; ze was ook al te zien in de herfst en lente campagnes van 2016. Opnieuw is ze helemaal on fire, maar deze keer bijna letterlijk. 

Ze rockt namelijk een vuurrode dip-dye in de nieuwste campagne, en we moeten zeggen: het staat haar geweldig! Het 22-jarige model is vastgelegd door fotograaf Bruce Weber, die vaker foto's schiet voor Versace. Naast Gigi zijn modellen Taylor Hill, Mica Arganaraz en Vittoria Ceretti ook te zien.

Jacob K. zorgde voor de styling van de shoot en bracht woorden als 'Equality', 'Strength' en 'Love' in beeld. "After talking to Donatella about what’s happening around the world today, we wanted to do photographs of people standing up for something – some cause that would help other people. So the campaign for us was about a protest for peace and the connection we all need to have for each other," vertelde Bruce Weber hierover.

Deel dit artikel
Back to top