Fashion

Lily Collins waagde zich aan deze jaren '80 haartrend en al veel celebs gingen haar voor

De jaren tachtig vinden steeds meer hun weg terug in 2017 en de vraag was niet of, maar wanneer het permanentje zich op het hoofd van alle it-girls zou gaan vestigen. En de tijd is daar. Steeds vaker gaan celebs voor de haarstijl en of het nou de real deal of magisch krultang werk is, wij zijn fan.

En Lily Collins ook. De actrice verscheen op de rode loper van het Cannes Filmfestival in een prachtige glam jurk en dit keer waren haar geweldige set wenkbrauwen niet hetgeen wat de show stal, nee, het waren haar lokken die in fixe krullen waren gezet. Heeft Lily een permanentje laten zetten?

 

A little sparkle, a touch of leather, and a whole lot of hairspray. My true 80's self...

Een bericht gedeeld door Lily Collins (@lilyjcollins) op

''A little sparkle, a touch of leather, and a whole lot of hairspray. My true 80's self...'' Schreef Lily onder haar Instagram foto. Heel veel haarspray dus, en geen echt permanentje. Jammer, want het staat Lily prachtig. En niet alleen de actrice heeft de haarstijl uitgeprobeerd, ook it-girls als Bella en Gigi Hadid, Karlie Kloss en Blake Lively hebben een coupe curl op hun hoofd gehad. Wie volgt? En wie zal de eerste zijn die weer voor de real deal gaat en een écht permanentje laat zetten?

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top