Fashion

De bloedmooie dochters van Sylvester Stallone scoren eerste magazine cover

Acteur Sylvester Stallone is een wereldwijde beroemdheid en kennen we allemaal van Rambo en Rocky, maar ook drie van zijn dochters beginnen de spotlights op te zoeken. Sophia van 20, Sistine van 18 en de 14-jarige Scarlet staan samen in Harper by Harper’s Bazaar, een klein fashion boekje middenin het maandelijkse modetijdschrift. De prachtige zusjes lijken exact op Disney prinsessen en poseren op de cover zelfs in papieren 'dress me' jurken.

Terwijl Sophia en Scarlet nog op school zitten, heeft Sistine al alle aandacht van de modewereld op zich weten te vestigen door haar contract bij IMG models, wat haar een collegaatje van Gigi Hadid en Kendall Jenner maakt. Score. De meisjes zijn volgens eigen zeggen heel gewoon, maar profiteren van hun vaders fame doen ze wel. Zo probeerde Sistine een keer Liam Hemsworth te bellen, alleen belde hij nooit terug.

We zien de zusjes in prachtige, Disney-like jurken die op Assepoester, Belle en Aurora lijken te zijn geïnspireerd en er wordt ook geposeerd in zomerse spijkerpakjes en outfits met Franse streepjes en stoere Nikes. Wij zijn benieuwd waar we Sistine en haar zussen nog meer gaan zien dit jaar!

Beeld: Harper's Bazaar

Deel dit artikel
Back to top