Fashion

Selena Gomez beantwoord 73 bijzondere vragen in Vogue 73 questions

We love Vogue “73 questions”. De online serie van Vogue waarin een interviewer langs gaat bij de allerberoemdste mensen in de biz om ze vervolgens in hun eigen huis met 73 questions het, vaak stijlvolle, hemd van het lijf te vragen. Dit keer is het cover girl Selena Gomez die onderworpen wordt aan het bijzondere interview in een zeven minuten durend filmpje.

Selena Gomez wordt bestookt door een vragenvuur aan vragen opgesteld door het team van Vogue en terwijl ze de kijker een tour geeft door haar prachtige huis beantwoord ze ze allemaal zonder blikken of blozen. Zo komen we er achter dat Selena graag luistert naar ‘elevator music’, grapje natuurlijk, en dat ze graag een aantal nieuwe talen zou willen leren. Ook blijkt de zangeres enorm close te zijn met haar moeder en geeft zij haar regelmatig onvergetelijke levenslessen.

"Treat others how you wish to be treated."

Daarnaast onthult het voormalig Disney sterretje wat haar meest romantische verrassing was en wat er op haar bucketlist staat, "uit iets springen". Om in lijn met de modebijbel te blijven werd Selena door de Vogue interviewer gevraagd naar haar stijlicoon en het antwoord is niet voor de hand liggend. Classy lady en 'Jackie' actrice Natalie Portman is miss Gomez’ grootste voorbeeld als het om mode gaat.

Daarnaast geeft Selena ook antwoord op haar grootste modeflater en wat de zangeres daarna noemt zal niemand verbazen. Schoudervullingen. We hear you Selena, schoudervullingen zijn voor iedereen meer dan tricky.

Bekijk de video hieronder.

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top