Fashion

Irina Shayk werd verrast met een intieme baby shower (en Bradley Cooper was erbij!)

Irina Shayk en verloofde Bradley Cooper verwachten over een paar maandje hun eerste kindje. Om te vieren dat de twee binnenkort ouders worden, kan een babyshower niet uitblijven. Eerder deze maand organiseerden vrienden en familie daarom een heuse babyshower voor het topmodel. 

Het feestje was helemaal in stijl van het geslacht van het kindje, wat wij helaas nog niet weten. Bradley was gelukkig ook van de partij om de hele dag vlekkeloos te laten verlopen. Couple goals! Hoewel het feest casual was, waren de cadeaus het tegenovergestelde van casual. De aanstaande moeder werd overspoeld met designer outfits en speelgoed voor de baby. Daar hing vast een aardig prijskaartje aan. 

Door haar zwangerschap laat het Victoria’s Secret model haar strenge dieet ook even voor wat het is. ‘’She has some major cravings and is indulging in all of them. She loves being pregnant and seeing her and Bradley's baby grow in her belly", aldus een vriend van het stel. Het model ging zelfs zwanger de Victoria's Secret runway op. Een goed voorbeeld voor alle zwangere dames die strak vasthouden aan hun dieet, geniet lekker van het zwanger zijn!

Het ziet ernaar uit dat het stel, dat nu twee jaar aan het daten is, gelukkiger is dan ooit. ‘’Bradley has been helping Irina and been going with her to doctor appointments and being by her side through this whole pregnancy. He is as excited as she is to be a parent.’’ Het koppel stapt dit jaar ook in het huwelijksbootje, dubbel feest dus! Wij kunnen niet wachten op foto’s van het hoogstwaarschijnlijk prachtige kindje.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top