Fashion

We weten eindelijk meer over Rihanna's nieuwe beautylijn!

Dat Rihanna veelzijdig is, wisten we al. De zangeres heeft al een aantal MAC collecties op haar naam staan en van parfum ontwikkelen is ze ook niet vies. Daarnaast gaan haar muiltjes van de Fenty x Puma kleding-/schoenenlijn als warme broodjes over de toonbank en nu lanceert RiRi een beautylijn. Het nieuws werd in april al bekend gemaakt en na lang wachten weten we eindelijk iets meer.

Rihanna teased ons al maanden over de collectie op social media, maar nu weten we wanneer en waar de collectie gelanceerd zal worden. Het eerste product waar we een sneak peek van krijgen is een holografisch lipproduct, die werd gebruikt tijdens de Fenty x Puma Spring 2017 fashion show.


Volgens de Instagrampagina van Fenty Beauty is vanaf herfst dit jaar de hele lijn verkrijgbaar bij Sephora. De exacte datum staat nog ter discussie, dus we moeten het voor nu nog maar doen met 'ergens dit najaar'. Sephora-loos Nederland staat er bij de eerste launch helaas nog niet bij, maar we hopen dat de collectie in de toekomst toch een plekje krijgt in de Nederlandse schappen.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top