Fashion

Ryan Reynolds onthult dat deze celeb bijna net zo goed kan zoenen als vrouw Blake Lively

Er zijn maar weinig mensen die het plezier hebben om verschillende celebs te zoenen, maar geluksvogel Ryan Reynolds mocht voor zijn filmrollen al met veel vrouwelijk schoon een kus delen. Zo had de spetter de eer om de lippen te locken met beauty’s als Isla Fisher, Sandra Bullock en Amy Smart. Ook had de knapperd het genoegen om een innige zoen met Andrew Garfield te delen.

Mocht je het even zijn vergeten, een paar weken geleden konden Andrew en Ryan niet meer van elkaar afblijven tijdens de Golden Globes en zoenden ze elkaar vol op de mond. De beide heren leken veel plezier uit de veelbesproken kus te halen en daarom kreeg Ryan een wel heel moeilijke vraag toegeworpen: wie zoent er beter? Andrew of Blake? 

I’m going to go with my wife on that one, for a number of reasons”, legt de acteur uit, terwijl hij de award voor Man of the Year van de Harvard University of Hasty Pudding Theatricals in ontvangst neemt. Wel onthulde de acteur dat Andrew een geweldige zoener is: “Make no mistake, Andrew Garfield is a wonderful kisser. Very generous. A real darting tongue.” Goed om te weten Ryan! 

Bekijk de befaamde kus nog even hieronder. 

Beeld: Getty Images 

Deel dit artikel
Back to top