Fashion

Margot Robbie ziet er onherkenbaar uit op de set van I, Tonya

Margot Robbie heeft al een denderend CV opgebouwd. Zo schitterde de Australische actrice al in films als The Wolf of Wall Street, Focus en Suicide Squad, maar de beauty voegt nog een memorabele prent aan haar werk toe. De 26-jarige zal in de film I, Tonya de rol van figuurschaatster Tonya Harding op zich nemen.

Dankzij het werk van de beste visagisten en stylisten ziet de pasgetrouwde actrice er onherkenbaar uit. Door de make-up, styling en padding heeft Margot zich helemaal getransformeerd tot de bekende kunstschaatser die hét schaatsschandaal van 1994 veroorzaakte. 
 


In 1994 kwam Tonya Harding massaal in het nieuws vanwege het feit dat ze een andere kunstschaatser, Nancy Kerrigan, had laten aanvallen tijdens de U.S Figure Skating Championships in Detroit. Haar ex-man, die ook haar bodyguard was, huurde mannen in om het been van haar grote concurrent te breken. Deze aanval resulteerde in een gekneusd been waardoor Nancy niet meer mee kon doen aan de wedstrijd. Tonya Harding won de competitie.

Naast Margot Robbie spelen Allison Janney, LaVona Fay Golden, Sebastian Stan en Jeff Gillooly ook in de film. We moeten nog even wachten tot de film op het witte doek verschijnt. De film staat op de planning voor 2018. 


Tonya Harding

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top