Fashion

Dakota Johnson is hilarisch in de video van Vogue

De actrice Dakota Johnson is het gezicht van Vogue’s februari issue en ze ziet er verrassend chique uit. Dat niet alleen. De Fifty Shades of Grey figureert ook in een bijbehorend filmpje en blijkt te beschikken over een enorme dosis humor.

Terwijl we de actrice kennen uit scenes waar zo weinig mogelijk kleding wordt gedragen, straalt ze in Vogue in de mooiste designer items. Zo staat Dakota op de cover in een mouwloze jurk en een trui van Proenza Shoulder. En draagt ze printjes van onder andere Alexander McQueen, Balenciaga en Louis Vuitton, allemaal uitgezocht door de fashion editor Camilla Nickerson. Fotograaf Patrick Demarchelier mocht de brunette vastleggen.

De voorbereidingen voor de shoot liepen nog niet helemaal soepel en daar heeft Dakota deze hilarische video van gemaakt. Op het langverwachte vervolg van ‘Fifty Shades of Grey’ moeten we nog wel even wachten. Vanaf 9 februari is de actrice in de bioscoop te zien in ‘Fifty Shades Darker’. “This time no rules, no punishments and no more secrets.”

Klik hier om de trailer nog eens te bekijken en bekijk hieronder het resultaat van Vogue’s shoot.
Beeld: Patrick Demarchelier voor Vogue

Deel dit artikel
Back to top