Fashion

Deze vijftig plusser met flair is on point op Instagram

Mirror selfies in creatieve outfitjes op je 54ste, zie jij het voor je? Sophie Fontanel rockt boyfriend jeans, zilveren jackets en culottes en allemaal voor de spiegel in haar slaapkamer. Deze vijftigplusser is een ware muze met maar liefst 69K volgers!

Sophie Fontanel is een Franse schrijster en mode columnist voor het Parijse L'Obs. Nu heeft Vogue deze nieuwe muze gevonden op Instagram. Je hoeft maar de pagina te openen en je ziet de stijlvolste foto's van deze stijlvolle vijftig plusser.

Vogue is bij haar langs gegaan om te vragen hoe ze deze stylisch verantwoorde setjes voor elkaar krijgt. De fashionista verteld dat 80 % van haar garderobe vintage is. Haar stijl is gebasseerd op zachtheid, vriendelijkheid, gevoel voor humor en altijd met een grappige twist, in plaats van de sex appeal die veel mensen willen met hun outfit. Ook geeft ze een paar wijze woorden voor de fashionista's: "Als je je goed wilt kleden, moet je oude films kijken, naar het museum gaan en op het internet surfen." We hebben nu onze favoriete outfits op een rijtje gezet. Chapeau voor deze vrouw, you look beautiful woman!

 

 

C'est l'heure de votre piqûre. It means : If someone needs a nurse ?!!! @ralphlauren shirt @kickers shoes #lemaire skirt #fonelleamisca

Een foto die is geplaatst door SophieFontanel (@sophiefontanel) op

Deel dit artikel
Back to top