Fashion

Rita Ora ontwerpt nieuwe Adidas Originals collectie

Je bent tegenwoordig niet helemaal geslaagd als celeb als je geen samenwerking met een sportswear label aangaat. Celebrities scoren nou eenmaal. In het kader hiervan vroeg Adidas de zangeres Rita Ora om met hun een tweede collectie te ontwerpen voor hun Adidas Originals collectie. We moeten toegeven het resultaat mag er wezen.

Beyoncé heeft haar eigen sportkledingmerk, Ivy Park. Rihanna en Kylie Jenner ontwerpen voor Puma. Pharrell ontwierp Adidas sneakers in alle kleuren van de regenboog om maar een paar collabs op te noemen. Sportswear is zowiezo geïntegreerd in het dagelijks leven en het dragen ervan is niet meer beperkt tot de sportschool. Een beetje celeb hoort tegenwoordig ook samen te werken met een sportlabel. Rita Ora is voor de tweede keer gevraagd om haar visie te geven op een nieuwe collectie voor Adidas Originals. De collectie ‘Artistic Lights' is vanaf nu te koop.

De collectie is geïnspireerd op ‘Lens Flares’ en het ‘Circus’. Dit resulteert in een sexy, sportieve collectie met veel kleur en abstracte prints. Bekijk de campagne foto’s hieronder.

Deel dit artikel
Back to top