Fashion

WORK: Dit is (of zijn?) de nieuwe videoclip(s) van Rihanna ft. Drake!

De wonderschone Rihanna heeft, zoals de meeste van jullie al weten, een nieuwe album: Anti. De eerste single van het album is Work en dit nummer is met niemand minder dan Drake. Zoals we van Rihanna en Drake gewend zijn is het een heerlijk nummer en staat het dan ook nu al in de hitlijsten. Hier zijn wij het zeker mee eens! #TeamRihannaandDrake

Natuurlijk hebben wij het nummer hier op de redactie op repeat staan, maar moeten we, helaas, nog wachten op de videoclip. Totdat daar 2 dagen geleden nieuws was via de Instagram van Rihanna. Ze maakt ons nog méér hyped dan we al waren door middel van een teaser. En, oh, wat voor teaser! We zien een steamy club met dansende mensen en, ofcourse, Rihanna en Drake. Ennuuhhh.. we kunnen één ding zeggen: Rihanna kan twerken!

Dit is de teaser waarmee Rihanna ons héél enthousiast maakte.

Later vandaag werd de gehele videoclip gelanceerd, en wij konden natuurlijk niet wachten om deze aan je te laten zien. En... WAIT FOR IT... Het zijn 2 clips! Voor hetzelfde nummer. Ach ja, waarom ook niet. Alleen maar extra genieten voor ons.

 

Om nog meer van Rihanna en Drake te kunnen zien, hebben we als afsluiter wat backstage beelden van Work!

 

Wat vind jij van deze samenwerking tussen Rihanna en Drake?

Deel dit artikel
Back to top