Fashion

OOTD: Amanda Steele in all-black everything

De knappe Youtube-ster Amanda Steele van MakeupByMandy24 is niet bekend onder iedereen. Al heeft ze wel meer dan 2.7 miljoen subscribers op Youtube en, niet om het één of ander, het is een prachtige meid. Haar Youtube kanaal gaat over beauty en mode, en daar is ze goed in. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Haar stijl is to die for.

De mooie Amanda was bij een persevent voor Bella Thorne in San Fransisco. Hier moest ze de rode loper op en, wauw, wat zag ze er goed uit. Amanda gaat voor een simpele look die enorm veel klasse uitstraalt. Ze draagt een lang zwart off-shoulders shirt met hieronder een heerlijke zwarte skinny. Daar kun je nooit de mist mee in gaan, en dat weet zij ook. Onder de broek draagt ze een paar stoere zwarte heeled boots. Om haar look een rauw randje te geven heeft ze voor een onwijs toffe riem gekozen, die willen wij ook wel! De on-trend choker is niet meer weg te denken bij een outfit, ook bij Amanda staat het mooi. Wil jij deze look ook rocken? Dat kan! Scroll snel naar onder voor de look-a-likes.

 


ASOS Rivington High Waist Denim €30.98        ASOS Double Buckle Western Belt €28.17         ASOS Off Shoulder Body €22.53

Deel dit artikel
Back to top