Fashion

Derek Zoolander samen met Gigi Hadid in Amerikaanse Vogue

Vogue moet wel een enorme fan zijn van de Zoolander film want ze plaatsen Derek Zoolander op de cover van de februari editie. Samen met co-star Penelope Cruz showt Ben Stiller zijn bekende Blue Steel look. Dit is de eerste keer dat een filmkarakter op de cover van de Amerikaanse Vogue staat. 

Kunnen jullie Zoolander nog herinneren? Een hilarische film over een model die met zijn betoverende Blue Steel blik het leven van een minister redt. De film steekt een beetje de draak met het modewereldje maar is voor iedereen die iets met mode heeft een absolute must see. In het tweede deel zullen we ongetwijfeld weer een hele hoop bekende modemensen tegenkomen. Naast Ben Stiller, die de hoofdrol speelt, zien we Penelope Cruz als Interpol agent en heeft zelfs Justin Bieber een rolletje.

Vogue plaatst komende maand een editorial helemaal in Zoolander stijl. High fashion met een knipoog. Naast Ben Stiller poseren Penelope Cruz en Gigi Hadid in de laatste mode. Vogue nam ook nog eens de bekende 73 questions video met Derek Zoolander op. Hilarisch!

Deel dit artikel
Back to top