Fashion

Imaan Hammam in de woestijn voor Vogue US

Imaan Hammam werd al getipt als nieuwkomer van het jaar. De carrière van de half Egyptische, half Nederlandse schone gaat als een speer. De Amsterdamse Imaan liep voor Victoria's Secret en wordt regelmatig geboekt voor de Amerikaanse Vogue. Deze maand staat zij er weer in. Ditmaal gefotografeerd in het noorden van Chili.

Imaan werd door de Amerikaanse Vogue gevraagd te poseren in een exotische editorial geschoten in een woestijnachtig landschap in Chili. De editorial promoot één van de meest decadente spa’s van de wereld, Tierra Atacama. Elke foto staat voor een luxueuze beauty-behandeling. Dus als je wat budget over hebt is dit the place to go. Je moet wel diep in de buidel tasten. Een nachtje het resort kost minimaal 1000 euro. Dan maar wegdromen bij deze mooie plaatjes.

Patrick Demarchelier, wiens naam je misschien kent uit de film The Devil Wears Prada, heeft de mooie editorial gefotografeerd. Als je voor de lens van Dermachelier wordt gevraagd kan je voorzichtig zeggen dat je je aan de top begeeft. Yes, Imaan is absoluut one-to-watch. Deze knapperd gaat met haar unieke schoonheid de wereld veroveren. Let maar op!

Deel dit artikel
Back to top