Fashion

Rihanna lanceert tweede Puma By Rihanna collectie

Rihanna is in de creatieve wereld al lang een spelbepaler die grenzen verlegt. De beauty is zangeres, songwriter, modeontwerpster en creative director van Puma. De eerste schoenencollectie van Rihanna met Puma, Puma by Rihanna, was een groot succes. Nu is de tweede collectie gelanceerd!

De Puma Creeper van Rihanna is geïnspireerd op de punkrockstijl van New York en ze zet meteen hoog in door de klassieke suede Puma schoen te vernieuwen met een 'creeper'-plateauzool. Eerder waren de Puma Creepers alleen in zwart wit verkrijgbaar. Vanaf nu zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar: peacoat/cool blue, off white/gum en coral cloud pink/green/oatmeal. Rihanna poseerde voor de stunning campagne met rapper Travis Scott. Wat een prachtige beelden! Bekijk ze hier.

 

 

It's time to Rih-up on #THECREEPER New color ways for my Ladies!! And finally MENS SIZES will be available in 3 colors!!!

Een video die is geplaatst door badgalriri (@badgalriri) op

De PUMA Creeper zal verkrijgbaar zijn in verschillende PUMA lifestyle sneaker retailers, PUMA winkels en natuurlijk op puma.com.
Deel dit artikel
Back to top