Beauty

Elsa Hosk verklapt sportroutine Victoria's Secret show

Zoals jullie weten is de Victoria’s Secret Fashion show nabij. De modellen die tijdens de show meelopen worden gecast op persoonlijkheid maar vooral op een killer body! Modellen zijn van nature al gezegend met een buitengewoon mooi lichaam. Maar… om Victoria’s Secret worthy te zijn dient er hard gewerkt te worden. 

In de serie Train Like an Angel verklappen de Victoria’s Secret Angels hun geheime routines. Met deze oefeningen zeggen zij hun über fitte lijf te kweken. Buiten een intensief sportprogramma wordt er natuurlijk ook op voeding gelet. Het komt ze niet aanwaaien in ieder geval. Hieronder zie je de trainingroutines van de Zweedse Angel, Elsa Hosk. Zij demonstreert hier een sportprogramma speciaal om je lichaam strakker te maken en meer spierdefinitie te creëren. De oefeningen zijn makkelijk thuis uit te voeren. Zet ‘m op!!

1# Lunch to Squat jumps:

Sta rechtop en plaatst je voeten onder je schouders. Plaats je handen op je heupen.

Breng je handen naar elkaar toe ten hoogte van je borst ( alsof je bidt zeg maar). Stap met je linker been naar voren, buig je knie en plaats je voet loodrecht onder je knie in een 90 graden hoek. Stap terug in start positie. Dit noem je lunches.

Herhaal dit met je rechter been.

Duw je billen naar achter en neem de squat positie aan, spring dan explosief naar voren. Maak een (kikker) sprong van ongeveer 1 meter en spring direct terug naar de startpositie.

Herhaal deze routine 10 keer.

2# Push-up with leg raise

Start in een push-up positie met één knie op de grond. Til je andere been omhoog en breng je kin naar de vloer.

Doe dit 12 keer en verander dan van been.

3# Front Kicks

Een simpele maar zeer effectieve oefening. Balanceer op de linker bal van je voet. Houd je handen omhoog ten hoogte van je kin, til je knie zo hoog mogelijk op en trap dan naar voren met je onderbeen.

Zorg ervoor dat jij je rug recht houdt en niet naar achteren gaat hangen wanneer je trapt. Houd tegelijkertijd je buikspieren aangespannen.

Herhaal dit 25 keer met ieder been.

4# Single leg bridges

Ga op je rug liggen met je armen gestrekt op de grond parallel aan je heupen. Trek je linker knie op en balanceer op de bal van de voet. Hiel van de grond. Probeer je voet zo dicht mogelijk bij je billen te plaatsen.

Til je rechter been op en wijs naar het plafond, tenen gespitst. Duw je heupen en been omhoog, zo hoog als je kunt. Breng je heupen zachtjes terug op de vloer.

Herhaal dit 20 keer met ieder been.

5# Twisting sit-ups

De titel zegt het al sit-ups, maar dan met een twist. Deze oefening is goed voor je schuine buikspieren.

Ga op je rug liggen met je knieën gebogen. Kom omhoog met je bovenlichaam en strek je armen ontspannen voor je uit. 

Wanneer je omhoog komt draai dan vanuit je taille naar links en strek je armen schuin naar links over het linker been. Kom terug op de vloer en doe hetzelfde maar strek nu je armen schuin naar rechts over het rechter been.

Houd je buikspieren gespannen en kom rustig terug op de gond. Niet neerploffen! Dit kan rug- en/of nekblessures veroorzaken.

En hoe bevalt jullie deze routine? We horen het graag! Houd Fashionscene in de gaten voor meer sportroutines van de Victoria's Secret Angels.

Deel dit artikel
Back to top